Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Έναρξη Σχολικής Χρονιάς

Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου τελέστηκαν οι αγιασμοί σε όλα τα σχολεία του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.




Ο Δήμαρχος, Ηλίας Αποστολόπουλος παραβρέθηκε στον αγιασμό των 2ο-3ο Δημοτικό Παπάγου, 1ο Λύκειο  Παπάγου, 1ο Δημοτικό Χολαργού, 1ο Λύκειο Χολαργού και 2ο Λύκειο Χολαργού.

Στο χαιρετισμό του ευχήθηκε σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές να έχουν μια καλή σχολική χρονιά γεμάτη χαμόγελα και αισιοδοξία. Ιδιαίτερα στάθηκε στους μαθητές της Γ’ Λυκείου με την ευχή να έχουν ψυχική δύναμη και υπομονή ώστε να καταφέρουν να πραγματοποιήσουν τους στόχους και τα όνειρά τους και κάλεσε τους μαθητές των Λυκείων να συμμετάσχουν στο  Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.

Ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία,  στους εκπαιδευτικούς, αναφερόμενος στο δύσκολο έργο που επιτελούν, αλλά και στους γονείς που στέκονται ακούραστοι κοντά στα παιδιά τους και τα στηρίζουν σε κάθε τους βήμα.

Τέλος επισήμανε την ευθύνη της πολιτείας απέναντι στα σχολεία, με τη διαβεβαίωση πως η Δημοτική Αρχή  είναι και θα είναι δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα με τη συνεργασία των εκπαιδευτικών και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και κάλεσε όλους τους μαθητές να τον επισκεφτούν στο Δημαρχείο και να συζητήσουν οποιοδήποτε θέμα τους απασχολεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.