Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Συγχαρητήρια στους Επιτυχόντες Μαθητέςσε ΑΕΙ-ΤΕΙ



Ο Επικεφαλής της παράταξης Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας και τα στελέχη της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης, θέλουν να εκφράσουν τα θερμά τους συγχαρητήρια προς όλους τους νέους και τις νέες των Λυκείων Χολαργού και Παπάγου, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Να είναι βέβαιοι ότι μέσω της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης θα ανοιχθούν νέοι ορίζοντες για την επιστημονική τους κατάρτιση, την καλλιέργειά τους, την ατομική τους πρόοδο και τη μετέπειτα σταδιοδρομία τους στον επαγγελματικό στίβο, αφού είναι από όλους αποδεκτό ότι «Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ»...

Στους γονείς και κηδεμόνες τους ευχόμαστε να είναι πάντα υγιείς και δυνατοί, δίπλα στα παιδιά τους σε κάθε αγώνα τους, στα όνειρά τους, στις χαρές τους, αλλά και στις δυσκολίες τους.

Θέλουμε επίσης να συγχαρούμε και τους εκπαιδευτικούς μας που καθόλη τη διάρκεια της μαθητικής ζωής των παιδιών μας, αποτελούσαν γι αυτά τη δεύτερη οικογένεια,  προσφέροντάς τους το πολύτιμο αγαθό της γνώσης.

Όσοι νέοι και νέες, παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν, δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή, να γνωρίζουν ότι οι Πανελλαδικές εξετάσεις και η επιτυχία σε αυτές είναι μια ευκαιρία, αλλά όχι και η μοναδική που θα τους δοθεί για να πραγματοποιηθούν τα όνειρά τους.

Η ζωή είναι γεμάτη δυσκολίες, προκλήσεις και ευκαιρίες για προσωπική πρόοδο και κοινωνική καταξίωση. Ο καθένας τους έχει μια προσωπικότητα μοναδική με ξεχωριστές δυνατότητες και είναι στο χέρι τους να αξιοποιήσουν τις ικανότητες και τα ταλέντα τους με θετική σκέψη και προσήλωση στους στόχους τους.

Καλή  τύχη και  καλή  σταδιοδρομία  με  υγεία και  δύναμη και
 μην ξεχνάτε ότι « ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ».
 

Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας
Επικεφαλής
Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.