Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Φυσιολατρικού Συλλόγου ΠΑΠΑΓΟΥ "Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" στο papagosday

Ο κ. Αλέκος Βογιατζής είναι ο πρόεδρος του Πολιτιστικού  και Φυσιολατρικού Συλλόγου Παπάγου  "Ο Αλέξανδρος". Μας μιλαει για τον Σύλλογο και τις προσέχεις εκδηλώσεις.

- κ. Βογιατζή μιλήστε μας για το Σύλλογό σας, πότε ιδρύθηκε;

Ο Σύλλογός μας ιδρύθηκε το Σεπτέμβρη του 2014 με την επωνυμία Πολιτιστικός και Φυσιολατρικός Σύλλογος Παπάγου "Ο Αλέξανδρος".

- Πόσα μέλη έχει ο Σύλλογός σας;

Αυτή τη στιγμή ο Σύλλογός μας αριθμεί 120 μέλη, τα  οποία προς μεγάλη μας ικανοποίηση καθημερινά αυξάνονται.

- Ποιες είναι οι δραστηριότητες του Συλλόγου;

Βάσει του Καταστατικού μας προβλέπονται οι εξής δραστηριότητες: Κάθε μορφής και φύσεως πολιτιστικές και φυσιολατρικές δραστηριότητες, δηλαδή, διαλέξεις, οργάνωση εκθέσεων, μουσικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, επισκέψεις σε Μουσεία, συνεστιάσεις, χορούς και λοιπά. 

Η διοργάνωση εκδρομών (τουριστικών, πεζοπορικών και πολιτιστικών) , στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με σκοπό την πνευματική απόλαυση και ψυχαγωγία των μελών.

Η συνεργασία του Συλλόγου με τις δημοτικές αρχές και τους λοιπούς Συλλόγους του Δήμου που έχουν συναφείς αρχές και επιδιώξεις.

Οι δραστηριότητες του Συλλόγου μπορούν να επεκτείνονται και σε ανθρωπιστική βοήθεια και παροχές σε συνανθρώπους μας και σε φιλανθρωπικούς Συλλόγους.

- Μιλήστε μας για την τελευταία εκδήλωση που διοργανώσατε : τα πέτρινα γεφύρια της Ελλάδας.

Μια πολιτιστική εκδήλωση που επιμελήθηκε και παρουσίασε ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων και Εκδηλώσεων, κύριος Τάκης Καβουρόπουλος, διαρκείας μίας ώρας με εβδομήντα διαφάνειες για τους πέτρινους θησαυρούς της Ελλάδας, δηλαδή τα πέτρινα γεφύρια. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο Μίκης  Θεοδωράκης του Δήμου Παπάγου Χολαργού, υπό την αιγίδα του Δημάρχου κου Ηλία Αποστολόπουλου, την Τετάρτη 11 Μαρτίου και ώρα 18.30. Μας χαροποίησε ιδιαίτερα η μεγάλη προσέλευση των μελών και φίλων.

- Τι εκδηλώσεις ετοιμάζετε για το προσεχές διάστημα;

Οι προσεχείς μας εκδηλώσεις για το τρίμηνο Απριλίου Μαΐου Ιουνίου είναι οι εξής:

22 Απριλίου 2015, ώρα 10.30, επίσκεψη στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, στην έκθεση ῾´Ιασις, υγεία, νόσος, θεραπεία από τον Όμηρο ως τον Γαληνό.

16 και 17 Μαίου 2015, διήμερη εκδρομή στην Αρχαία Ολυμπία, δάσος Φολόη.

27 Μαίου 2015 , ώρα 19.30,  ομιλία της διαιτολόγου-διατροφολόγου κας Δανάης Βαγιάκη με θέμα Ζούμε για να τρεφόμαστε τρεφόμαστε για να ζούμε; Διατροφή για σκέψη......αξία ανεκτίμητη´. Αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, του Δήμου Παπάγου Χολαργού, 

Ιούνιος 2015. Εξετάζουμε τη δυνατότητα πενθήμερης εκδρομής στο εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.